Darujemo treći album grupe Fit ‘2011’!

Fit

Fit, jedan od najpopularnijih regionalnih bandova s kraja osamdesetih, 1. rujna 2011. objavio je treći studijski album nakon 22 godine. Album, jednostavno naslovljen “2011” donosi zreliji, ali jednako prepoznatljivi power pop zvuk banda, zapakiran u modernu produkciju koja slobodno može stati uz bok svjetskih izvođača. Album je hitoidan i radiofoničan s pjesamama koje instantno postaju pamtljive. Da je tomu tako, dokazuju već poznate skladbe “Vodimo ljubav”, “Ying Yang” i “Ne mogu bez nje”. Skladbe su kreirane, snimane i producirane u studiju Zorka Opačića u Amsterdamu.

Povratnički živi album ‘Live uz Rijeku’ objavljen 2009. pokazao je kako Fit ne zvuče nimalo zastarjelo i nisu izgubili energiju sjajnog live izvođača. Njihovi stariji hitovi s prva dva studijska albuma “Uz rijeku” i “Daj mi ruku” još se uvelike emitiraju na radijskim postajama u regiji. Najpoznatije pjesme ovoga riječkog beada su “Kao mačka”, “Zaboravit ću sve” i “Telefon”, prepjev skladbe “Hanging on the Telephone”, čija je najpoznatija verzija ona iz repertoara grupe Blondie.

Povratak na scenu 2008. iskorišten je i za snimanje dokumentarnog filma “Rock’n’roll je kriv za sve” koji je bio jako zapažen na odabranim festivalima. 

Album ‘2011’ dugo nije bio dostupan na webu, a sada se pojavljuje ekskluzivno na web-stranici Vala. 

Album preuzmite OVDJE: https://bit.ly/3RAuczB

Fit: 2011